Fra Kernehuset i Gl. Holte har vi modtaget:

Hej alle insekter.

Tak for et dejligt forløb. Både voksne og børn synes det var godt, og anderledes end noget vi har prøvet før. Børnene synger stadigvæk sangene. Ha det godt,med ønsket om et rigtig godt insektforår til jer!

Billeder koncert/workshop
Omtale
PR materiale
Kontakt
Omtale
sagt og skrevet om INSEKTUDSIGTEN
Artikel i Dagbladet - 6. april 2005
Omtale i Roskilde Avis i anledning af cd-udgivelsen

Fra Spiloppen i Vor Frue
har vi modtaget:

Kære Insektudsigt!

1000 tak for et godt arrangement fredag d. 25. juni. Børnene var vilde med det - og som en forælder sagde: "Tænk det varede lige så længe som Disneysjov og børnene var stadig med".

Interview i Dagbladet, Roskilde - 31. januar 2006.

Lærerne i blok F på Dåstrup Skole skrev d. 27.10.2006 : Insektudsigten har været her i dag for at lave koncert for hele indskolingen 180 børn. Det var en rigtig god koncert og børnene var meget engagerede og deltog i alle de sange og danse, som Insektudsigten lærte os tidligere på ugen. Det var en rigtig god måde at være til koncert på.

12-09-06 ...jeg har fortalt min mor om hele koncerten. Den var bare rigtig god.
Christian, 1. klasse, Vejle

11-09-06 Hej Biller! Tak for en god forestilling på Skjoldborgvejens Skole i Fredericia i dag. Min 3. klasse var så begejstrede for jeres sange, at vi er nødt til at have fingre i den cd.

Dejlig børnecd

MUSIKEREN
nr. 5,
maj 2006

Fra skovbørnehaven Karethen i Holte har vi modtaget:

En kanon oplevelse!

Fra Kirke Hyllinge Skole, som havde booket Insektudsigten til 1. og 2. klasse med 1 dags workshop og efterfølgende koncert ugen efter har vi 29.10.08 modtaget:

Tusind tak for en dejlig koncert med jer i mandags - alle er meget glade for forløbet.

Lejre Naturbørnehave havde et 2 dages projekt med Insektudsigten i maj 2007 og skrev bagefter: Det var en super super god forestilling. Børnene var meget begejstrede, og alle aldersgrupper var med.. En meget rørende forestilling for store som små.
- og om projektet som helhed: Det var fantastisk at vi havde haft workshop forud for forestillingen og at vi efterfølgende kunne lytte til musikken på cd. Børnene kan stadig bevægelserne de lærte, og gør dem når de hører sangene. De børn der har fået en cd derhjemme, lytter meget ofte til musikken og prøver at lære forældrene hvordan man gør bevægelserne.